wij zijn lid van:
NJI-boot huren friesland jachtverhuur botenverhuur prijzen 

  

Jachthaven Postma (JHP) is een echt familiebedrijf, reeds 35 jaar gevestigd in Nieuwebrug, Friesland.

Wiebe en Harmen Postma zijn uw gastheren en heten u van harte welkom.

35 Jaar geleden wilde Theo Postma graag lekker kunnen vissen en zijn 3 zonen in vrijheid kunnen laten opgroeien. Daarom kocht hij een luchtfotooude loods met dito woonhuis. In en om het huis en de loods was het wildernis, heerlijk. Om de lasten beter te kunnen dragen besloot Theo het water rondom het erf met de hand en een houten roeibootje uit te diepen. Toen volgde de eerste echte stijger waar direct een boot kwam te liggen (deze boot ligt er overigens nog steeds). Meerdere steigers volgden en waren vlot verhuurd, een jachthaven werd geboren.

15 Jaar geleden is er besloten om het bedrijf voort te zetten samen met 2 van zijn zonen, Wiebe en Harmen. De bedoeling is/ was om het dan wat rustiger aan te hoeven doen. Inmiddels gepensioneerd is Theo nog regelmatig op de werf te vinden, gelukkig maar, meer dan 30 jaar ervaring is natuurlijk onmisbaar. In ruim 30 jaar tijd is de haven langzaam uitgebreid naar: werf (met 40-tons helling), schilderwerk, jachtbemiddeling, boegschroef- en hekschroef inbouwcentrum en onze jachtverhuur.

Wij zijn er trots op nog steeds klanten te mogen helpen die hier 30 jaar geleden al kwamen en willen dit gegeven voor de toekomst vasthouden. Kleinschaligheid en vriendelijkheid samen met expertise en toewijding is volgens ons de perfecte combinatie.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com