wij zijn lid van:
NJI-boot huren friesland jachtverhuur botenverhuur prijzen 

  

Onze "Fenna", een prachtige Curtevenne 900

Onze Fenna is de nieuwste huurboot. Op dit moment (januari 2014) ligt ze in onze loods om geheel te worden vernieuwd/ verbouwd zodat ze net als onze andere schepen in nieuwstaat verkeerd wanneer u haar huurt. Wij verwachten haar rond april 2014 gereed te hebben.

Ze is, net als onze andere schepen uitgerust met o.a.: boegschroef, verwarming, koelkast, electrisch toilet, etc.plattegrond hanna boot huren frieslandDe indeling is hetzelfde als onze "Hanna" en "Kari-Jana". In de achterkajuit bevindt zich een ruim bemeten 2-persoonsbed met een groot raam naar buiten (wat ook open kan), de kuip heeft een bij'vaarders' -stoel, in de salon bevinden zich het kombuis (keuken) een dinette met zitplaats rondom voor ongeveer 5 รก 6 pesonen. Het toilet bevindt zich aan stuurboord -zijde. Voorin is een V-bed voor 2 personen. De 900 serie Curtevenne's zijn ruimer en bieden daardoor meer comfort dan de 830 serie, zeker wanneer u langer op de boot wilt verblijven of met meer dan 2 personen bent.

 

 

boot huren friesland fenna2boot huren friesland fenna5boot huren friesland fenna10boot huren friesland fenna20boot huren friesland fenna7boot huren friesland fenna14boot huren friesland fenna19

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com